Ամառ 2017

Ճամբարային համով-հոտով 4-րդ օրը

Ճամբարականներն  այսօր  բերել էին իրենց նախընտրած ամենասիրելի մրգերը` խնձոր, կեռաս, բանան, նարինջ, կիվի եւ այլն: Բոլոր մրգերը լավ լվացինք ու սկսեցինք մանր-մանր  կտրատել, արդյունքում  շա՜տ համեղ մրգային աղցան պատրաստեցինք, որն էլ անվանեցինք «Շիլաշփոթ»:Մեր պատրաստած աղցանից հյուրասիրեցինք ճամբարի պետ ընկեր Հայկուհուն, և բոլորս միասին համտեսեցինք մեր գունեղ ու համեղ աղցանը:

Նյութը` այստեղ

IMG_20170531_130037.jpg

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s